Loading...

Lekker & Leuk

/Lekker & Leuk
Lekker & Leuk2018-10-31T11:51:10+01:00

Lekker & Leuk

Ik vind het prettig en ontspannend om tussen het werk door en ook ’s avonds iets lekkers of leuks te maken. Mijn mooie blauwe keuken is een fijne plek om te experimenteren met kookideeën en nieuwe recepten. Kookboeken zijn een bron van inspiratie, ik geloof dat ik inmiddels wel 3 meter kookboeken in de boekenkast heb staan.

En ik heb nog een prettige werkplek, de opkamer. Gebouwd tussen zolder en kelder vormt het een tussenverdiepinkje waar ik mijn creatieve domein heb. Mijn naaimachine staat daar en allerlei materialen liggen klaar voor gebruik. In mijn plantenkas en moestuin kweek ik van allerlei lekkers dat ik weer gebruik in de keuken. En onze kippen voorzien ons van heerlijke eieren.

Geen zin of tijd om zelf iets lekkers te maken? Ik heb een assortiment lekkere taarten (hartig en zoet) en hapjes die ik graag voor u klaarmaak.

Zeep maken is een bijzonder werkje. Van een paar natuurlijke ingrediënten maak ik lekker geurende  zeep die vriendelijk is voor de huid. Mooi verpakt is het een cadeautje, voor uzelf of een ander.

Ik snuffel graag op brocantemarkten op zoek naar leuke vondsten en omdat ik niet alles zelf kan houden mogen veel spulletjes een nieuw huis vinden.

Mooie kralen en lapjes, ik heb er nooit teveel van. In de wintermaanden maak ik er leuke accessoires en sieraden van.

Ik kweek graag in mijn tuin en kas planten op uit zaad en het liefst soorten die je zelden tegenkomt. Omdat ik altijd meer zaad en planten heb dan ik kwijt kan in mijn tuin geef ik ze graag door aan andere tuinliefhebbers.