Loading...

Boerin Irene

/Boerin Irene
Boerin Irene2018-10-31T12:26:42+01:00

Boerin Irene

Onze melkveehouderij staat midden in het dorp Groenekan, een klein dorp vlakbij de stad Utrecht. Achter onze mooie, bijna 200 jaar oude boerderij staat een moderne ligboxenstal. Daar houden wij ruim 50 melkkoeien en ons jongvee. Bij boerin Irene hoort ook boer Gert-Jan! Samen doen we met veel plezier het werk met en voor onze dieren op het bedrijf. Wij hebben een bijzondere multi-culti veelkleurige veestapel met verschillende rassen koeien. Achter de stal is een weids uitzicht over de weilanden. Gert-Jan is geboren op deze boerderij, hij is de derde generatie die hier melkvee houdt. In 1997 ben ik hier komen wonen. Vanaf dat moment zijn we samen op het bedrijf gaan werken.

Vrouw zoekt boer

In mijn columns leest u meer over ons en ons bedrijf. Een van mijn eerste column gaf ik de titel Boer zoekt vrouw. Maar inmiddels heb ik hem omgedoopt naar Vrouw zoekt boer, met een knipoog naar het bekende televisieprogramma waar ik, samen met Gert-Jan, graag naar kijk. Klik hier om de column Vrouw zoekt boer te lezen.

Deel-dagen in november

Kijk HIER voor informatie

U komt toch ook?

De Winter Deel-Dagen vinden plaats op vrijdag 16 november van 14 tot 20 uur, en op zaterdag 17 november van 11 tot 16 uur. Het adres is Groenekanseweg 51 in Groenekan. U kunt parkeren op het erf, maar graag alleen op de met borden aangegeven plaatsen zodat het erf goed toegankelijk blijft.