Loading...

De Deel-tafel

//De Deel-tafel
De Deel-tafel2018-10-29T10:49:28+01:00

De Deel-Tafel, huiskamerdiners op de deel

Een culinaire belevenis op een bijzondere plek: een heerlijk diner op de boerderij. U voelt en ziet de geschiedenis om u heen. Oldtimers naast moderne machines in de oude stal waar de koeien nog maar pas weggelopen lijken te zijn. En midden op de deel staat de tafel waaraan u dineert.

Ik ben niet alleen Boerin Irene, ik sta ook heel graag in de keuken. En omdat ik mijn kookkunsten ook wil delen met anderen organiseer ik enkele malen per jaar (vanaf mei tot en met september) een huiskamer-diner op de deel: de Deel-tafel. Op deze bijzondere plek dineert u aan een grote ovale tafel met 12 personen. De stijl van de Deel-tafel is eenvoudig, stoer en een beetje vintage.
Ik kook gerechten met pure rijke smaken in verrassende combinaties. De herkomst van de ingrediënten vind ik belangrijk, daarom maak ik zoveel mogelijk gebruik van wat de dieren en de moestuin mij bieden.

Voorafgaand aan het diner gaat u om 18.15 u met mij naar de stal om een kijkje te nemen bij de koeien en vertel ik over onze melkveehouderij. Om ongeveer 18.45 u loopt u terug naar de sfeervol verlichte deel waar gastvrouw Gretha een alcoholvrij aperitief voor u heeft klaargezet met een hartig hapje erbij. Om 19.00 u gaat u aan tafel.

De Deel-tafel in het kort

  • De Deel-tafel diners hebben een vast driegangenmenu dat vooraf bekend gemaakt wordt.
  • Er kunnen maximaal 12 gasten dineren aan de tafel.
  • Bij de maaltijd worden bijpassende wijnen geschonken, er wordt ook koolzuurhoudend en stil water geserveerd.
  • Na de maaltijd wordt pittige hand gezette ‘slow’ koffie of een kopje thee naar keuze geserveerd, met daarbij een slagroomtruffel en een amandelkoekje uit eigen keuken.
  • Het diner inclusief dranken kost € 38,- per persoon.
  • Een alcoholvrij dranken arrangement is mogelijk, graag bij de reservering aangegeven.
  • Het diner eindigt om ongeveer 22.30 u.

Reserveringen voor de Deel-tafel graag via e-mail. Maar bellen/sms-en mag ook: 06-28815017

Op verzoek mail ik u meer informatie over het menu.